Syftet gör ditt konsultbolag till vinnare

Vilket syfte har ditt företag och på vilket sätt är ert syfte viktigt för er målgrupp? Syftet utgör själva kärnan i er verksamhet och bör genomsyra allting ni gör. Utan ett syfte blir det svårt att uppfattas som de mest framstående inom er bransch. (mer…)

Få rätt jobbstart efter semestern

Det är inte ovanligt att tänka negativa tankar, eller kanske rent av känna sig nedstämd, när semestern lider mot sitt slut och det är dags att lämna hängmattan på landet för att återvända till kontorsstolen igen. Cinode tipsar om hur du kan få en behaglig start efter ledigheten. (mer…)

5 måsten för konsulten på beachen

Längtar du efter att byta skjorta och slips mot badkläder och sandaler? Med en spännande bok i knät, ljudet av vågorna som slår mot klipporna och sand mellan tårna kan väl ingenting gå fel, eller? Cinode har samlat några värdefulla tips som garanterat varje semestertrånande konsult behöver känna till för att nå en optimal strandsemester.
(mer…)

Frontit främst i branschen på jämställdhet

När Frontit rekryterar ligger fokus först och främst på personen, därefter kompetensen. Att bolaget har haft högst andel kvinnor i branschen två år i rad är ett kvitto på att filosofin fungerar. Anneli Angeling är koncern-VD på Frontit och har fått bolaget att växa med 100 medarbetare på fyra år. Ändå är värderingsgrunden och företagskulturen lika präglad av den ovärderliga familjekänsla hon tillskriver deras framgång. Sex år i rad har företaget hamnat på listan över Sveriges bästa arbetsplatser vilket är ett gott betyg på att Frontit lyckats skapa en attraktiv arbetsplats där många trivs. 

(mer…)

Så kan ditt konsultföretag tjäna ännu mer pengar

Konsultföretag som använder Cinode ökar både sina intäkter och minskar kostnaderna. I veckan släppte vi vår kalkylator där du enkelt kan se hur mycket mer ditt konsultföretag skulle kunna tjäna när ni optimerar era processer och arbetar smartare.  (mer…)

”Kunderna fokuserar mer på värdet i leveransen” – Tech Mahindra:s Sverige-VD i intervju

Tech Mahindra, eller TechM som de även kallas, är med över 115 000 medarbetare ett av de mest välkända globala konsultföretagen. I Sverige arbetar de bland annat med Volvo Cars, Saab, Telia och Getinge Group. Med en stark kapacitet inom IT samt teknik är de idag ett varumärke som syns allt mer, även här i Sverige. Jag fick en pratstund med Sverige-VD:n Ola Hammarlund om hur han ser på framtiden.

(mer…)

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter