Nyfiken på trenderna i konsultbranschen 2019? Webbinarium 17:e januari!

Skrivet av Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode |  Ingen kommentar

Fler och fler branscher genomgår massiva förändringar när digital transformation, disruptiv teknik och nya kundbeteenden gör att tidigare affärsmodeller utmanas. Konsultbranschen är inget undantag. 

Nu har du chansen att ta del av de senaste trenderna som innefattar möjligheter men också utmaningar för konsultbolagen under 2019. 

17:e januari kl 12:00 går vi igenom de senaste trenderna som du bör ha koll på som konsultledare.

Julia Thelin intervjuar Mattias Loxi som träffar hundratals konsultledare varje år. Mattias är medgrundare av Cinode och driver bland annat Sveriges populäraste blogg om konsultbranschen, ”Veckans konsultnyheter” samt Konsultpodden. Mattias är även flitigt anlitad föreläsare i styrelser och ledningsgrupper inom konsultbolag.

I webbinariet har ni möjlighet att ställa frågor direkt till Mattias. Anmäl er redan idag!

https://zoom.us/webinar/register/WN_KFYZk-9wSkixwKfTZwZlOA

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode
Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode
Julia har lång erfarenhet av it- och konsultbranschen på bland annat Microsoft samt Avega. På Cinode brinner hon för att hjälpa kunderna att arbeta smartare och effektivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *