Veckans konsultnyheter – nu över 5000 prenumeranter! [Video]

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Varje söndag levererar Cinode Veckans konsultnyheter till tusentals prenumeranter. Veckobrevet innehåller både aktuella nyheter och rapporter, men även förvärv, avtal, rekryteringar samt blogginlägg.

Nu har Veckans konsultnyheter över 5000 prenumeranter! Ungefär 30 procent av läsarna sitter i ledande positioner i konsultföretag. 

Läsaren ska snabbt kunna tillgodogöra sig vad som hänt inom konsultbranschen under veckan som gått. Dagens chefer har minimalt med tid och behöver snabbt uppdatera sig om det senaste som hänt. Därför tilltalar detta format dem. Många konsultchefer säger att det här är det enda nyhetsbrev som de verkligen läser, vilket såklart är väldigt kul att höra.

Föreläsningar om konsultbranschen

Nyhetsbrevet har positionerat oss som ”thought leader” på konsultmarknaden. Vi får många förfrågningar, flera kontakter samt inbjudningar till olika event. Detta bidrar även till fullsatta föreläsningar. Vår oberoende position i kombination med att vi har bra koll på vad händer i branschen och träffar hundratals konsultledare varje år gör att vi ser nya trender.

Branschen genomgår en stor transformation och det finns en hel del utmaningar för konsultföretagen gällande hur de bör positionera sig. Här delar vi gärna med oss av trender, tankar och best practices.

Riktlinjer vid publicering

Vi strävar alltid efter att vara neutrala. Ofta får vi annonsförfrågningar som vi avböjer. Däremot tar vi gärna in gästbloggare. Och vi håller oss till en enkel layout där innehållet står i fokus.

Vi prenumererar på pressreleaser, Google alerts och skannar tidningar. Varje vecka tar vi även emot flera personliga tips. Har ni tips på nyheter är det bara att maila mig på mattias.loxi@cinode.com

Vad vill vi uppnå med nyhetsbrevet?

Vi vill göra nytta, förmedla nya insikter för alla konsultchefer och få dem att lyfta blicken. Många vill ha koll på vad som händer i branschen. Vi strävar efter att väcka debatt och bygga ett brett nätverk. Vi vill gärna hjälpa konsultbolagen och ledningen att nå framgång och förenkla samarbeten mellan bolagen. Som oberoende part och expert delar vi gärna med oss av detta.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *