Konsultpodden – äntligen en podd för konsultbranschen

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  1 Kommentar

Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”gigare” och frilansare är det ännu fler. Självklart ska alla dessa människor ha en egen podcast. Nu släpps första avsnittet av Konsultpodden.

I Konsultpodden möter lyssnarna Mattias Loxi, medgrundare av Cinode och Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender i konsultbranschen, utmaningar, möjligheter, gigekonomin, försäljning och mycket mer.

Mattias är medgrundare och marknadsansvarig på Cinode, som erbjuder smarta verktyg för konsultföretag. Mattias driver Sveriges största blogg om konsultbranschen samt det populära nyhetsbrevet Veckans konsultnyheter”. Han föreläser även om trenderna i konsultbranschen och dagligen träffar han ledningsgrupper på de svenska konsultbolagen. I Konsultpodden delar han med sig av sin förståelse för de stora förändringar som sker i branschen.

”Jag jobbar dagligen för att förbättra klimatet i branschen och får genom den här podcasten ännu ett häftigt forum att diskutera allt som är på gång. Otroligt kul och lärorikt.”

Håkan Mildh Svensson är en visionär grundare av konsultbolaget Berotec och expert på gigekonomin. Han har byggt upp Sveriges största bolag med bara gigare genom att samla personer som delar värderingar och brinner för samma syfte. Genom att erbjuda dessa 270 personer en modell som innebär work-life balance på riktigt har han även lyckats attrahera och behålla talanger med väldigt eftertraktade kompetenser.

”Det råder en galen situation i konsultbranschen. Teknikbranschen går enormt fort framåt. Vi behöver slå alla kloka huvuden ihop för att hantera förändringarna, därför ska det bli extra intressant att möta de gäster som vi intervjuar i Konsultpodden”, säger Håkan.

Läs mer och lyssna på konsultpodden.com

Podden finns även på Acast; https://www.acast.com/konsultpodden

Soundcloud; https://soundcloud.com/user-714233895

Spotify; https://open.spotify.com/show/0g6dRzZWgD00dzGoxKWPWB

iTunes/Podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/konsultpodden/id1443547475?mt=2

<iframe width=”100%” height=”166″ scrolling=”no” frameborder=”no” allow=”autoplay” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/532095726&color=%23ef8b00&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false”></iframe>

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Ett svar till “Konsultpodden – äntligen en podd för konsultbranschen”

  1. […] I premiäravsnittet av konsultpodden får du veta mer om Mattias Loxi från Cinode samt Håkan Mildh Svensson från Berotec. De samtalar om trenderna i konsultbranschen. Länk. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *