Konsultpodden live 18:e juni

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Konsultpodden tar snart sommaruppehåll men innan dess vill vi bjuda med dig på en inspelning. För dig som vill reflektera över något i konsultbranschen finns det även möjlighet att medverka.

Vi poddar från Berotecs kontor nere i Pampas Marina den 18 juni. Vi passar även på att fira poddens existens och att vi bestämt oss för att fortsätta podda i höst. Dessutom närvarar tidigare gäster från säsongen.

När: 18 juni klockan 11:00. Inspelningen startar något senare.

Var: Berotec, Karlbergs Strand 4H i Pampas Marina.

Hur: Mattias & Håkan hostar podden. De bjuder även in gäster att vara med i samtalet live. Meddela i anmälan om du vill medverka.

Övrigt: Vi bjuder på enklare lunch samt fika.

Anmäl dig här; https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/42415C4B7047435C447140

Välkommen önskar Håkan, Mattias & Helena

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *