Cinode expanderar utomlands

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Cinode är den snabbväxande molntjänsten, supernischad för konsultföretag. Med finansiell hjälp från Almi expanderar nu bolaget utomlands och etablerar sin verksamhet i Finland.

 – Vi på Almi vill gärna hjälpa tillväxtföretag som satsar på internationalisering. Cinode är ett spännande bolag och vi ser fram emot att följa deras fortsatta tillväxtresa, säger Anna Klingberg, företagsrådgivare Almi.

Almi såg potentialen i Cinode redan förra året och stöttade då bolagets expansion genom ett Tillväxtlån. Lånet möjliggjorde nya rekryteringar inom utveckling, marknad och sälj. När det ett år senare blev dags för Cinode att påbörja etablering utomlands var det naturligt att vända sig till Almi igen. Denna gång blev de beviljade ett exportlån.

– Almis process kring finansieringslösningar har hanterats mycket smidigt och professionellt. De har verkligen förstått vår ”SaaS-modell” och ännu en gång givit oss möjligheten att satsa framåt, vilket varit ovärderligt i bygget av en global och skalbar tjänst som verkligen berör hela konsultindustrin, säger Anders Hagberg, CEO på Cinode.

Över 150 svenska och nordiska it-, teknik- och managementkonsultföretag använder idag Cinode framgångsrikt för att hantera sina kompetenser, affärer och leveranser. Kunderna får högre beläggningsgrad, vinner fler affärer och stärker engagemanget inom bolaget.

 

Om Almi

Är du redo för nästa steg i ditt företagande? Vill du satsa på ökad tillväxt och högre lönsamhet? Oavsett vilken satsning du står inför; en internationell lansering, att utveckla en ny produkt eller tjänst, en satsning på en ny marknad eller köp eller uppstart av företag; bör du kontakta Almi.

Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential.

Besök www.almi.se för mer information.

 

Om Cinode

Cinode är Sveriges ledande leverantör av smarta verktyg och affärsstöd specifikt utvecklade för konsultföretag inom IT-, teknik- och managementkonsulting.

Företaget lanserade 2015 molntjänsten Cinode. Idag finns specialutvecklade moduler för kompetenshantering, säljstöd integrerat med leverans- och beläggningsplanering, rekrytering samt effektiv hantering av partners och underkonsulter.

Besök www.cinode.com för mer information.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Frida Åhlstedt, Koordinator & Affärsstöd på Almi Företagspartner Stockholm Sörmland. E-post frida.ahlstedt@almi.se Tel 08-458 14 01

Anders Hagberg, CEO, Cinode. E-post anders.hagberg@cinode.com Tel 0701 84 40 44

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *