Snabbväxaren Transcendent Group väljer Cinode för komplett kompetens- och beläggningsstöd

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Transcendent Group, specialister inom Governance, Risk and Compliance, tecknar avtal med Cinode för hantering av kompetens, konsultprofiler, underkonsulter samt beläggningsplanering för samtliga medarbetare i bolaget.

”Genom Cinode frigör vi stora värden i bolaget när samtliga medarbetare får en gemensam bild över kollegornas kompetenser och tillgänglighet på ett enda ställe. Det är smidigt att använda och vi kan visualisera både vår preliminära och definitiva beläggningsprognos, säger Magnus Karlsson, COO Transcendent Group.”

Cinode erbjuder smarta verktyg för konsultbranschen och har fler än 140 svenska konsultföretag som kunder.

”Vi är väldigt stolta över att få presentera Transcendent Group som kund. De har en stark specialistkunskap, är lyhörda och har kommit med värdefull input till oss på Cinode. Vi ser verkligen fram emot att vara en viktig partner till bolaget i deras fortsatta tillväxtresa, säger Mattias Loxi, medgrundare av Cinode.

Transcendent Group visar en snabb tillväxt. Bara sedan 2017 har de öppnat fem nya kontor i Helsingfors, Köpenhamn, Bergen, Bryssel och Vilnius. Bolaget har dessutom vid flertalet tillfällen blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

”Cinode blir även en viktig pusselbit för att presentera våra medarbetare externt mot kunder och på vår nya webbsida. Internt blir det ett betydande stöd för att samarbeta och lära känna varandra, något som blir ännu viktigare nu när vi växer snabbt i olika länder,” fortsätter Magnus.

 

Om Transcendent Group

Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom Governance, Risk and Compliance. Våra tjänster skapar trygghet och möjligheter för myndigheter, företag och andra organisationer inom en rad olika branscher. Företaget grundades 2001 i Stockholm och har sedan dess växt till en koncern med företag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgien och Litauen. 

Transcendent Group samarbetar med den oberoende organisationen Great Place to Work och har blivit rankad som en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *