Vi gör livet enklare för konsultföretag

och älskar varje sekund av det.

Att driva konsultaffären behöver inte längre vara krångligt.

Onlinetjänsten Cinode gör det smartare och snabbare att driva konsultföretag. Våra kunder förenklar hanteringen av kompetenser och konsultprofiler. De får mer kontroll och minskar tiden från förfrågan till svar. Kunderna ser högre beläggningsgrad och stärker engagemanget inom bolaget.

Samtliga inom Cinode har själva varit konsulter, säljare och chefer. Vi vet hur frustrerande det är att arbeta med word-profiler, manuella beläggningsmatriser och excel-mallar. De problem som finns inom konsultbranschen har vi gjort till vår uppgift att lösa.

Vår passion är att förenkla det dagliga arbetet för alla inom konsultbranschen.

Shooting for the thought leader

Vi springer fort på konsultmarknadens arena. Vi älskar kundmöten, tech, SaaS och producerar Veckans konsultnyheter, blogginlägg samt whitepapers om konsultbranschen. Tillbaka får vi glädje, energi, inspiration och nya insikter.

Transparensen kring kunskaper och insikter delas av HELA teamet och ger oss ALLA bränsle i bygget att positionera Cinode som bolaget med den gula ledartröjan.

Together your way

Vi är ett team. Frihet och skapande mixas med en stor portion egenansvar. Du vet vad du vill och här har du kul om du delar med dig av dina tankar och visioner.

Cinode vill vara en möjliggörare för din personliga utveckling - vi arbetar inte fyrkantigt.

Mostly sunny

Vi sätter höga mål och firar segrar. Vi gillar att testa och klura ut nya lösningar. Ibland blir det inte som vi tänkt och fler insikter skapas vilket leder till nya möjligheter.

Vi är orädda och antar dessa utmaningar!

Praesent Praesent felis neque. libero. velit, ut tempus at